Datum: 22. 06. 2016 08:46
Ahoj

,
Dadulo, jde ti to skvěle

!!!!
Honzino - já držím bílkoviny na 120-130g denně a spíš mám opačný problém...musím se hlídat, abych nahnala tuky a bílkoviny nepřešvihla.
Maso taky nemám denně, ale denně jím řecký jogurt od Milka, nějaký ten odtučněný tvaroh (často do pomazánek), šmakouna jak sladkého (nastrouhám do jogurtu, krásně ho to osladí), šmakouna natural, s hlívou, shmakyho, mozzarellu light, madeland fitness nebo 30%, eidam do 30%, olomoucké tvarůžky (nebo jejich napodobeninu z Kauflandu) a pak dost často ryby...spíš konzervované - tunák, sardinky jak ve vlastní šťávě, tak v tomatě - v kombinaci s tvarohem a jarní cibulkou báječná pomazánka a bílkovinová bomba

, a taky nesmím zapomenout na vajíčka. Dá se toho najít hodně. Sem tam šoupnu do něčeho proteinový prášek na oslazení. Jinak sladím Flavdrops a to je tedy taky parádní sladidlo s velkou škálou příchutí.
Tuky mám především z avokáda, ořechových másel a ořechů, semínek, oleje a ty nasycené pak ze sýrů atp. Denně tak 55g celkem.
Sacharidy držím kolem těch 140-150g.
A do toho cvičím, resp. zvedám činky a fakt je to znát...svaly mi trochu rostou, je to aktivní hmota a tak i víc spaluju. A cítím se tedy skvěle.
Ad orbitrek - dlouho ležel ladem, teď na něm tak jednou týdně dám 20 minut HIIT a je to tedy masakr (30 sek jedu na max., 30 sek. pomalé tempo....mám aplikaci na tabatu v mobilu, parádní věc).
No a taky už chodím do práce, zatím ne denně, ale od července mi to začne naplno....tak jsem zvědavá, kdy budu cvičit, ale budu!