Warning: Undefined array key "useschemesbyforum" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 46

Warning: Undefined array key "useschemesbytemplate" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 83

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php:46) in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/cache/tpl-classic-header-428d9181c443c029ecb4d030a7743e01.php-stage2 on line 5
Vánoce jsou za rohem, kila navíc musí ven
Hubnutí II. :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Nove tema pro hubnuti 
Strany: PředchozíPrvní...7891011121314151617
Aktuální stránka: 17 z 17
Re: Vánoce jsou za rohem, kila navíc musí ven :-)
Autor: hatta ()
Datum: 29. 11. 2010 07:42

Krásné bílé ráno děvčata.

Za oknem v teple to venku vypadá nádherně JO Mám celý den volno a navečer máme s Míšou naplánovanou procházku vánoční Prahou, s večeří a svařáčkem a pečenýma kaštanama,... už se těším.

Víkend jsem zvládla v rámci možností tak jak jsem řekla, i nabízenému cukroví jsem odolala, čímž jsem ale vůbec nepotěšila babičku. (ale potěšila jsem tím sebe, že jsem ododlala a řekla ne )

Tento týden mám každý den něco:
PO: procházka Prahou
ÚT: squash + kuželky
ST: práce
ČT: squash
PÁ: návštěva kamarádky po roce
SO: turnaj ve squasi
NE: práce

Nastavení: OdpovědětCitovat
Autor: Ela ()
Datum: 29. 11. 2010 08:01

Za oknem snad... Tady zkolabovala ráno MHD a já se místo 15-20 min. dostávala do práce hodinu a čtvrt, a to jsem ještě měla štěstí... Fakt super. A sype se to a sype, to bude dneska radost.smajl120

Autor: Dadula ()
Datum: 29. 11. 2010 08:27

Ahoj všichni kvet
U nás to taky sype a sype, ale ráno to do práce šlo. Silnice byly protažený, takže žádný kolaps.
Hlášení do hrocha 67,8 kg - no malilinko je to lepší, ale chce to ještě se víc srovnat a neujíždět na domácí paštice s chlebem - včera ka večeři dva krajíce nene
Já jsem si o víkendu užívala nicnedělání :-D V sobotu jsem byla na návštěvě a v neděli na vernisáži výstavy Josefa Lady - zpíval tam se sborečkem vnuk, tak celá rodina dělala obecenstvo. Bylo to fajn, zahajoval to Ladův vnuk a ty obrázky navodily příjemnou atmosféru.

Autor: lukasova ()
Datum: 29. 11. 2010 09:08

U nás to bude spíš Ladovská zima...

Autor: Danka ()
Datum: 29. 11. 2010 09:53

Ahoj kvet,

jojo, Ladovská zima....bydlím kousek od Hrusic, takže u nás o to víc :-D

Víkend byl parádní. V pátek večer bowling, vína sice hodně, ale jednou za čas...
V sobotu návštěva tchýně, nákupy dárků a posezení s přáteli. V neděli jsme přestěhovali jeden pokoj a přebrali šuplíky, skříňky apod. Přece jen se našlo dost věcí, které se mohli vyházet a jinak přerovnat JO
Jídelně tedy neděle nic moc, večer mě chytla žravka, ale vzhledem k tomu, že jsem celý den byla na nohou a něco dělala, tak jsem si prostě dala.

Jídelníčky pribor2

Pátek
S: ovesná kaše, kafe s ml.
Sv: ovofit
O: celozrnné těstoviny, šmakoun, zelenina a houby na páře, ricotta + bílý jog.
Sv: jogobella light pečeníé jablko, 2 kostičky čoko
Sv2: 55g colorado chléb, ricotta, šunka, eidam 20%
V: kuřecí prsa na grilu, brokolice
během večera 6 vinný střiků (2:3)

8 261 (z toho víno 2 712 zed)

Sobota
S: pohanková kaše, 1/2 krajíčku chleba s perlou tip a pomerančovým džemem, kafe s ml.
O: 100g fitness krůtí šunky, celozrnná kaiserka, 25g jerky sušené maso vepřové
během odpoledne na návštěvě: 4-5 chlebíčků (slabý plátek veky + almette + pl.krůtí šunky + paprika, okurka)
kousek buchty s pudinkem, kafe s ml.
V: kuřecí játra s plátky mandlí + 2 opečené tousty (v restauraci - vybráno z předkrmů)
1 dcl bílého vína
doma 1 pl. ediam 20%, špička celozrnného rohlíku

6 760 kj

Neděle
S: ovesná kaše, 25g celozrnný rohlík, lučina linie s brokolicí, krůtí šunka, kafe s ml.
Sv: 1 špaldový racio + lučina linie
O: menší porce gulášové polévky, celozrnná kostka, lučina linie s brok. + šunka, perla tip + camembert
Sv: kousek koláče s tvarohem a rybízem, kousek s jablky a drobenkou
Sv2: jogobella light pečené jablko
V: ledový salát s balkánem a bílým jog., celozrnná kaiserka, ricotta + šunka, perla tip + camembert
a pak během večera: 1,5 krajíce chleba Colorado s lučinou linií a šunkou, jogobella light jahodová, 1 malý bramborový knedlík se lžící špenátu, kostička čokolády

8 013 kj

Autor: hatta ()
Datum: 29. 11. 2010 10:19

Přestupovat!!!

Strany: PředchozíPrvní...7891011121314151617
Aktuální stránka: 17 z 17

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.