Datum: 29. 11. 2010 09:53
Ahoj

,
jojo, Ladovská zima....bydlím kousek od Hrusic, takže u nás o to víc

Víkend byl parádní. V pátek večer bowling, vína sice hodně, ale jednou za čas...
V sobotu návštěva tchýně, nákupy dárků a posezení s přáteli. V neděli jsme přestěhovali jeden pokoj a přebrali šuplíky, skříňky apod. Přece jen se našlo dost věcí, které se mohli vyházet a jinak přerovnat

Jídelně tedy neděle nic moc, večer mě chytla žravka, ale vzhledem k tomu, že jsem celý den byla na nohou a něco dělala, tak jsem si prostě dala.
Jídelníčky

Pátek
S: ovesná kaše, kafe s ml.
Sv: ovofit
O: celozrnné těstoviny, šmakoun, zelenina a houby na páře, ricotta + bílý jog.
Sv: jogobella light pečeníé jablko, 2 kostičky čoko
Sv2: 55g colorado chléb, ricotta, šunka, eidam 20%
V: kuřecí prsa na grilu, brokolice
během večera 6 vinný střiků (2:3)
8 261 (z toho víno 2 712

)
Sobota
S: pohanková kaše, 1/2 krajíčku chleba s perlou tip a pomerančovým džemem, kafe s ml.
O: 100g fitness krůtí šunky, celozrnná kaiserka, 25g jerky sušené maso vepřové
během odpoledne na návštěvě: 4-5 chlebíčků (slabý plátek veky + almette + pl.krůtí šunky + paprika, okurka)
kousek buchty s pudinkem, kafe s ml.
V: kuřecí játra s plátky mandlí + 2 opečené tousty (v restauraci - vybráno z předkrmů)
1 dcl bílého vína
doma 1 pl. ediam 20%, špička celozrnného rohlíku
6 760 kj
Neděle
S: ovesná kaše, 25g celozrnný rohlík, lučina linie s brokolicí, krůtí šunka, kafe s ml.
Sv: 1 špaldový racio + lučina linie
O: menší porce gulášové polévky, celozrnná kostka, lučina linie s brok. + šunka, perla tip + camembert
Sv: kousek koláče s tvarohem a rybízem, kousek s jablky a drobenkou
Sv2: jogobella light pečené jablko
V: ledový salát s balkánem a bílým jog., celozrnná kaiserka, ricotta + šunka, perla tip + camembert
a pak během večera: 1,5 krajíce chleba Colorado s lučinou linií a šunkou, jogobella light jahodová, 1 malý bramborový knedlík se lžící špenátu, kostička čokolády
8 013 kj